anasayfa
Online İşlemler
Anında Fatura Ödeme
TR TR
EN EN
anasayfa
 
HABERLER
01.01.2018 Yeni Dönem Ulusal Tarife

Değerli Müşterimiz;

Bordo Enerji A.Ş. tarafından tedarik edilen elektrik enerjisi birim fiyatınız belirlenirken, ulusal tarife referans alınmaktadır. Bildiğiniz üzere ulusal tarife üçer aylık dönemler ile yılda 4 (dört) defa Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından düzenlenmekte ve açıklanmaktadır. 2018 yılı Ocak, Şubat ve Mart ayları için geçerli olacak yeni dönem ulusal tarife 31.12.2017 tarihinde açıklanmış ve %8,6 artış olmuştur.

" Bilindiği üzere 2016 yılı için elektrik tarife(fatura) kalemlerinde  değişiklikler olmuştur. Yapılan değişiklik sonucunda Dağıtım bedeli,  Kayıp – Kaçak bedeli, İletim bedeli ve  Psh Sayaç Okuma bedeli; “Dağıtım Bedeli” adı altında tek bir kalem de birleştirilmiştir. 2016 yılı itibari ile enerji tüketim faturalarınız daki kalemler artık Enerji bedeli, Dağıtım Bedeli ve Fonlardan oluşmaktadır. Ayrıca, tarafınızdan tahsil edilen Perakende Satış Hizmet Bedelinin (PSH) ait olduğu kalem faturada bulunmayacağından dolayı “Enerji Bedeli” kalemi ile birleşecektir. İş bu işlemden ötürü birim fiyatınızda başkaca bir fark oluşmayacaktır."

Siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için aşağıdaki mail adreslerimizden ve telefon numaralarımızdan hafta içi mesai saatlerinde bize ulaşabilirsiniz.

Müşteri hizmet numaramız: 444 4 273

Mail adresimiz: hizmet@bordoenerji.com.tr

Saygılarımızla,

 

 



Diğer Haberler İçin Tıklayınız »